Nyheter

Programmering av PMR hos Scania

Fick en liten beställning av omprogrammering av en kommunikationsradio på Scania i Oskarshamn. Det var en truck med fast monterad radio som saknade en kanal för den repeater vi tidigare …

BIM uppdaterar

Byggentreprenad i Mönsterås byter dator till företagets ekonomifunktion och framtidssäkrar därmed. Vi tycker givetvis det är roligt med nöjda och återkommande kunder!

Visenstam Redovisning AB

Vi har glädjen att välkomna Visenstam Redovisning AB som ny kund. Första uppdraget var generell översyn av dator samt kontroll av backup.

Nya kontorsplatser

Vi tackar för fortsatt förtroende med att leverera datorer till ABC Karossen. Denna gång 2st kompletta kontorsplatser med bärbara Lenovo Thinkpad L380 som utgångspunkt.

Design From Sweden

Vi har glädjen att välkomna Design From Sweden som ny kund. Första uppdraget var att uppdatera och se över deras NAS samt en genomgång av virusskydd och nätverket generellt.

Lead Engineer till Scania Globalt

Vi har nöjet att få leverera kompetens som Lead Engineer for Infrastructure & End User Equipmnet till Scania CV globalt. Detta är ett otroligt intressant uppdrag vilket bevisar vilken erfarenhet …

Busfrö i Oskarshamn utökar

Vi har fått förmånen att leverera ytterligare en arbetsplats med dator och skrivare till Busfrö. Det är alltid roligt med nöjda och återkommande kunder!

OKG AB gör en rambeställning

OKG AB gör en rambeställning gällande avhjälpande underhåll och kompetensöverföring i system gällande kommunikation och fysiskt skydd. Detta välkomnar vi och ser det som ett bevis på att vi är …